Elektriciteit keuren in Tilburg

Voor werkgevers is het vanuit de Arbo-dienst verplicht om een veilige werkplek te garanderen. Een onmisbaar onderdeel hiervan is elektriciteit keuren. Dit houdt kort gezegd het periodiek laten keuren van uw elektrotechnische installaties in.

Hoe werkt elektriciteit keuren?

Bent u in Tilburg of omgeving op zoek naar een bedrijf dat uw elektriciteit keuren kan? Doe dan een beroep op de specialisten van de door ons aangedragen professional.

Onze specialisten stellen een inspectieplan op dat specifiek op uw bedrijf is afgestemd. We geven u inzicht in de huidige situatie van uw installaties, u ontvangt een keuringsrapport en eventueel een lijst met herstelmaatregelen. Daarnaast zal er een terugkoppeling plaatsvinden van de bevindingen en de realisatie van toekomstige doelstellingen.

Veiligheid voorop

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het installeren, onderhouden en uitbreiden van elektriciteit. Een veilige werkwijze staat bij ons dan ook altijd voorop! Wij werken voor zowel particulieren als grote instanties, ook bedrijfsmatige installaties kunnen wij daarom voor u uitbreiden. Aarzel niet om in Tilburg of omgeving contact met ons op te nemen voor meer informatie.