Krachtstroom in Tilburg

Voor verschillende toepassingen is meer nodig dan een regulier stopcontact. Gaat u bijvoorbeeld een sauna in uw woning plaatsen? Wilt u in de keuken een zware inductiekookplaat aansluiten? Dan kan het noodzakelijk zijn om uw woning te voorzien van krachtstroom. Deze aansluiting heeft meer vermogen en kan daarom bepaalde zware apparatuur van stroom voorzien. Krachtstroom wordt niet alleen in woningen gebruikt. Juist in bedrijfsomgevingen wordt vaak meer van het stroomnetwerk gevraagd. Bijvoorbeeld door toepassingen zoals elektrische motoren of airconditioningssystemen. Controleer dus goed welke aansluiting u nodig heeft voordat u dergelijke apparatuur in gebruik neemt.

Werking krachtstroom

Krachtstroom verschilt in de manier waarop de elektriciteit wordt aangeleverd. Het maakt gebruik van een zogenaamde 3 fase aansluiting. Daarin zijn drie spanningsdraden verwerkt in plaats van één. Hierdoor kan tot wel drie keer zo veel vermogen behaald worden. Om dit te verwezenlijken moeten extra stroomkabels gelegd worden en moet u een Perilex stekker aansluiten.

Krachtstroom aanleggen

Gaat u in Tilburg een toepassing plaatsen die veel stroom eist? De elektricien in Tilburg van Maas Elektro hebben veel ervaring in het aanleggen van krachtstroom. Wij hebben zowel bij particulieren thuis als in bedrijfspanden vele stroomnetwerken uitgebreid. We komen graag uw krachtstroom aansluiten. Onze vakmensen gaan altijd snel en veilig te werk. Neem direct contact met ons op voor een afspraak of uitgebreide informatie.