Perilex aansluiten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Perilex aansluiten. Wij hebben een flexibele planning en kunnen u dus altijd op korte termijn helpen. Lees hieronder alles wat u moet weten over Perilex stekkers of bel direct: 085 - 580 40 46. Wij vertellen u precies wat er nodig is in uw situatie.

Wanneer is een Perilex aansluiten nodig?

Een Perilex aansluiting is nodig wanneer het vermogen van een apparaat boven de 3.86 KWh uitkomt. Een regulier stopcontact kan zoveel vermogen niet aan, de draden zullen overbelast raken en zo ontstaat kortsluiting. Wilt u bijvoorbeeld een elektrische kookplaat aansluiten of een ander zwaar apparaat, dan moet u of een elektricien in Tilburg een dergelijke aansluiting bij u aansluiten. Een Perilex stekker heeft vijf uitgangen. De reguliere wandcontactdoos moet dus ook vervangen worden met een aansluiting met vijf gaten. Lees meer over hoe dit precies werkt en wat er in de meterkast veranderd moet worden.

Groepenkast uitbreiden

De elektriciteitsaansluiting moet meestal ook aangepast worden. Dit betekent dat er een extra groep, ook wel een kookgroep genoemd, aangesloten moet worden in de meterkast. In de meeste nieuwbouwwoningen is meestal al een juiste aansluiting aanwezig, maar reguliere woningen hebben vaak een aanpassing nodig. In sommige gevallen moet een groepenkast vervangen worden.

3 fasen aansluiting

Er wordt door een elektricien dan een 3 fasen aansluiting aangelegd. Dit houdt in dat het vermogen van het apparaat wordt verdeeld over meerdere fasen (elektriciteitsdraden). Op die manier raakt de bedrading niet overbelast.

Perilex aansluiten door Maas Elektro

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van uw apparaten in huis. Bij Maas Elektro kunt u altijd snel terecht. Wij inventariseren uw situatie en vertellen u direct wat nodig is, hoe snel we dit kunnen bewerkstelligen en wat de kosten zijn. Lees onze Google beoordelingen om een idee te krijgen van ons werk. Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak 085 - 580 40 46 of vul ons contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op.