Verlichting aanleggen in Tilburg

Wilt u verlichting aanleggen? Bent u een nieuw huis aan het bouwen, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of is er een verbouwing gaande? In Tilburg kunt u rekenen op de door ons aangedragen professional voor uw binnen- en buitenverlichting. We zijn bereikbaar op 0800 255 3733 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Tilburg

Het meest logische moment om nieuwe verlichting aan te leggen is tijdens het bouwproces of de verbouwing van een vertrek. Dan is nog niet alles afgesloten en kunnen draden en buizen probleemloos worden weggewerkt. En als u ons een lichtplan laat uittekenen bepalen we samen waar we de lichtpunten en contactdozen gaan plaatsen.

Op een later ogenblik een aanpassing laten doorvoeren kan natuurlijk ook. Misschien zitten de lichtpunten niet op de goede plek, moeten er nog een paar bij of wilt u meer contactdozen laten plaatsen. Maar het is ook denkbaar dat u LED verlichting overweegt om te verduurzamen of dat uw netwerk ontzettend verouderd is. Ook daar kunnen we mee helpen.

Lichtplan voor verlichting in Tilburg

Een lichtplan is een soort plattegrond waar exact op is aangegeven waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten moeten komen. Het is een waardvol hulpmiddel voor de indeling van nieuwe woningen en nieuwe vertrekken. En het lichtplan wordt helemaal naar uw inzicht opgetekend.

Met een lichtplan sluit u nare verassingen uit doordat altijd op voorhand duidelijk is of er genoeg lichtpunten zijn en op welke plekken ze komen. Het kan bovendien voor elke ruimte op maat worden uitgewerkt. Uw wensen zullen voor uw kantoor en uw keuken immers niet hetzelfde zijn. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Tilburg

Naast binnenverlichting is buitenverlichting of tuinverlichting aanleggen ook een optie. Goed geplaatste tuinverlichting kan veel sfeer in uw tuin brengen. U kunt uw pronkstukken of uw gevel bijvoorbeeld mooi uitlichten of spots met bewegingsmelders laten plaatsen om inbrekers af te schrikken.

De plaatsing van verschillende contactpunten buiten geeft ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heel gestoei met verlengsnoeren alvorens u buitenshuis elektriciteit heeft. Dat hoeft niet langer. Wel zo eenvoudig op milde zomeravonden mocht u een paar boxen of een koelkastje op het terras willen gebruiken.

Contact met de door ons aangedragen professional voor de aanleg van verlichting in Tilburg

Voor verlichting aanleggen in Tilburg kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. U kunt ons inschakelen voor het aanpassen, vervangen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het optekenen van een lichtplan. Maak een afspraak via 0800 255 3733 of maak gebruik van het contactformulier.