Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Tilburg

Ervaart u de noodzaak van een extra stroomgroep door het gebruik van zware apparatuur of een inadequate verdeling? De groepenkast aanpassen is om diverse redenen aan te raden. Voor een professionele, betaalbare en efficiënte uitbreiding van uw groepenkast in Tilburg, schakelt u FB Services in; de specialist in groepenkasten.

Extra groepen aanleggen Tilburg

Als u van plan bent om extra zware apparaten, zoals koelkasten, drogers of verwarmingsapparatuur, aan te sluiten, kan dat extra belasting betekenen voor uw bestaande stroomgroepen. Als voorzorgsmaatregel kan het zijn dat u een extra groep moet laten installeren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen. Als u zonnepanelen aanschaft, is het noodzakelijk om een extra groep aan te leggen.

Als u uw woning wilt moderniseren of aanpassen, kan het aanleggen van een extra groep in Tilburg een goede oplossing zijn. Let goed op dat het aantal groepen onder één aardlekschakelaar niet hoger mag zijn dan vier. Een extra karwei kan zijn om ook een aardlekschakelaar toe te voegen.

Zoekt u naar extra groepen of wilt u advies van vakmensen hierbij? Voor deskundige hulp, moet u bij FB Services zijn! Onze ervaren elektriciens beschikken over alle benodigde kennis met betrekking tot groepenkasten en staan klaar om u de juiste ondersteuning te bieden.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de opties, de noodzaak en de prijskaartje? Aarzel niet en neem contact op met FB Services. Voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers zullen spoedig reageren op uw aanvraag. Wilt u graag bellen? Dat is zeker mogelijk! Voor directe contactmogelijkheden, bel 085 106 1579.

FB Services: de ervaren elektricien voor Tilburg en omliggende gebieden!
Hulp nodig met uw groepenkast? FB Services helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn meerdere redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Tilburg van belang kan zijn. Kookt u op een elektrisch fornuis en wilt u een Amerikaanse koelkast aansluiten? Dan is een controle van uw groepenkast aan te raden. Mogelijkerwijs kan een keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van elektriciteit voorzien.

Het kan ook voorkomen dat het nodig is om uw groepenkast uit te breiden vanwege het grote stroomverbruik in uw woning. Een situatie waarbij er regelmatig tegelijkertijd een tv, een stereo-installatie en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep worden gebruikt, kan ook voorkomen. De groepenkast uitbreiden bij veel stroomverbruik kan de spanning op uw stroomnetwerk verminderen en voor verlichting zorgen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

De hoeveelheid benodigde stroomgroepen in uw woning wordt bepaald door uw verbruik en de huidige verdeling van de groepen. Een aanzienlijk aantal woningen heeft elektrische circuits toegewezen aan specifieke ruimtes. Bij huizen van nu met veel zware apparaten zult u snel problemen opmerken, zoals in de wasruimte of keuken.

Het is lastig om vooraf te weten hoeveel groepen goed zijn voor uw huis. Het aantal benodigde stroomgroepen wordt vaak beïnvloed door de grootte van uw gezin. Bij een groot huishouden zijn op diverse locaties in huis regelmatig meerdere apparaten parallel actief.

Bij FB Services staan ervaren vakmensen voor u klaar om samen te kijken naar het optimale aantal groepen. Laat ons u bijstaan bij het slim verdelen van stroomgroepen op basis van uw specifieke gebruik. We garanderen een betrouwbare elektriciteitsvoorziening zonder onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Het laten doen van elektra werkzaamheden door een ervaren elektricien is ten zeerste aan te raden. Een deskundige specialist met ervaring staat garant voor veilige installatie en een soepele werking. De monteur van FB Services is bekwaam en zeer professioneel.

Als u wilt dat uw groepenkast in Tilburg op de juiste manier wordt uitgebreid, kunnen wij u daarmee van dienst zijn. De monteurs van FB Services reageren vlot op uw verzoeken en nemen de tijd om goed te begrijpen wat u wilt. Bellen naar 085 106 1579 of het invullen van het contactformulier op de website zijn beide manieren om ons in te schakelen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het komt weleens voor dat u erg zware elektronische apparatuur in huis wenst te hebben. Bijvoorbeeld een inductiekookplaat, een privésauna of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze machines zijn veel zwaarder dan normale apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Het is essentieel om bij het installeren van deze apparaten niet alleen een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Voor het correct functioneren van hoogwaardige inductie kookplaten is krachtstroom een must. Wanneer u deze apparatuur wilt aansluiten, kunnen wij u van dienst zijn bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je een groepenkast laten aanpassen?

Wanneer de stroomvraag in uw huis groter wordt, kunnen extra groepen worden aangesloten. Het kan verstandig zijn om in bepaalde situaties de groepenkast volledig te vernieuwen.

Kunt u eigenhandig een extra groep installeren?

Het is echt riskant om met elektriciteit te knoeien als je er geen ervaring mee hebt. Dit is echt niet verstandig om zelf te proberen in uw woning, voor de veiligheid.

Hoeveel groepen mogen maximaal in de groepenkast gemonteerd worden?

Een maximum van 12 groepen is toegestaan in een groepenkast. Per hoofdschakelaar in de groepenkast is het mogelijk om maximaal 4 groepen te installeren.

Kunt u een overzicht geven van zware elektrische apparaten?

Voor optimale prestaties is het aan te raden zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Genoemde apparaten zijn de vaatwasser, de koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter