Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

Stekkerproef

Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Stekkerproef

Op het moment dat u bezig bent met koken, valt de oven opeens uit. Of u kijkt een spannende film en door een stroomstoring mist u het einde. Kortsluiting komt altijd ongelegen. Vaak is overbelasting van het stroomnetwerk of een specifiek apparaat de oorzaak. Bent u in het ongewisse over welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt? Een stekkerproef kan u helpen om te achterhalen wat de oorzaak is.

Stekkerproef uitvoeren

Een stekkerproef uitvoeren is doorgaans een simpele, maar effectieve procedure om zelf het probleem (een defect apparaat of elektrische aansluiting) bij stroomuitval te achterhalen.
Het uitvoeren van een stekkerproef kost u doorgaans maar 10 minuten van uw tijd, afhankelijk van de grote van uw woning en het aantal elektrische apparaten in uw huis.

Durft u dit zelf niet aan? Aarzel dan niet en bel 085 106 1579. FB Services staat klaar om u te helpen in Tilburg bij het oplossen van een stroomstoring.

1: Schakel de stroom/groepen uit

Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.

2: Haal alle stekkers uit de stopcontacten

Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!

3: Schakel de stroom/groepen in

Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.

4: Een voor een inschakelen

Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.

In het geval dat er een probleem optreedt in uw installatie, raden wij u aan om een ervaren elektricien in te schakelen. Als u snel geholpen wilt worden, kunt u FB Services bereiken via 085 106 1579 of het contactformulier invullen. U moet er echter wel op letten dat er mogelijk kosten achteraf berekend kunnen worden als blijkt dat het probleem veroorzaakt is door uw eigen apparatuur.

Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!