Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

Stroomstoring Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Stroomstoring Tilburg

Heeft u te maken met een stroomstoring in Tilburg en heeft u direct hulp nodig? Als er haast geboden is, kunnen de elektriciens van FB Services direct optreden! Ons bedreven team heeft vliegensvlug de stroomstoring bij u gevonden en opgelost.

Zonder stroom in huis te zitten is erg vervelend, wij begrijpen dat maar al te goed. De koelkast doet het niet, u kunt niet op de computer werken en wellicht functioneert de verwarming niet. Onze monteurs zijn altijd onderweg en kunnen u binnen een mum van tijd bereiken.

Heeft u direct hulp nodig van een elektricien voor een stroomstoring in Tilburg? Neem direct contact op met een medewerker door te bellen naar 085 106 1579. Hierdoor kunt u snel weer gebruik maken van de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Tilburg snel verholpen

Als we op de hoogte worden gebracht van een elektra storing in Tilburg, streven we ernaar om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Als de elektriciteit niet werkt, is dat erg vervelend, dat beseffen wij bij FB Services maar al te goed. Als de storing korter aanhoudt, kunt u snel terug naar uw normale activiteiten.

Soms is het jammer genoeg niet haalbaar om elke storing meteen te verhelpen. Het kan gebeuren dat het probleem wat complexer is of dat het ineens veel drukker is dan normaal. U kunt ervan op aan dat wij er alles aan zullen doen om u zo snel en goed mogelijk te ondersteunen.

Stekkerproef

Het kan gebeuren dat een stroomstoring ten onrechte als kortsluiting wordt gezien. De kern van het probleem ligt hier niet in de elektriciteitstoever of -verdeling. Kortsluiting ontstaat vaak door een specifiek elektronisch apparaat.

Voor een snelle en zelfstandige oplossing van kortsluiting, voer een stekkerproef uit om te controleren of dit het probleem is. De oorzaak van het probleem isoleren is simpel met een stekkerproef. Volg de link voor een stapsgewijze handleiding over het uitvoeren van een stekkerproef.

FB Services: uw elektricien in Tilburg en omgeving!

Spoed storingsdienst FB Services

Onze spoeddienst is gericht op het snel oplossen van storingen bij FB Services. Om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer bent voorzien van elektriciteit komt er zo snel mogelijk een storingsmonteur langs. Bij ons bedrijf wordt de storing spoedig geïdentificeerd en opgelost.

Als het ons niet zelf lukt om iemand naar de storingsdienst te sturen, Maak gebruik van ons netwerk van direct beschikbare elektriciens die direct kunnen inspringen om deze klus snel af te handelen. Waarom nog wachten? Bel onmiddellijk met 085 106 1579 voor snelle hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Stroomuitval in uw woning kan een hoop verschillende oorzaken hebben. Dit maakt het soms lastig om de storing zelf te lokaliseren en te verhelpen. Om zo effectief en snel mogelijk hulp te ontvangen, raden wij aan om alvast enkele zaken zelf te onderzoeken.

Om te beginnen, voer een stekkerproef uit. Probeer de groep opnieuw in te schakelen door eerst de stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact te halen. Als dit succesvol is, kunt u de stekkers één voor één opnieuw in het stopcontact stoppen, totdat de groep weer uitvalt.

Als dit niet helpt of gaat de stroom helemaal niet meer aan? Verifieer ook of uw buren nog stroom hebben. Als uw buren namelijk ook geen stroom hebben ligt het probleem mogelijk bij de netbeheerder.

Wanneer de stroomstoring door de netbeheerder in gang is gezet, kan een elektricien u helaas niet van dienst zijn. Maak een melding bij de netbeheerder en het is daarna enkel een kwestie van afwachten totdat de stroom weer hersteld is. Daarna is het geduldig afwachten tot de stroom weer is hersteld.

Laat FB Services uw stroomuitval oplossen

Krijgt u thuis te maken met een uitgevallen groep of zelfs met een totale stroomstoring? In het geval dat het probleem niet te wijten is aan een aangesloten apparaat of de netbeheer, kunnen onze professionele elektriciens snel ingrijpen. Onze bedreven elektriciens van FB Services zijn er meteen om u van dienst te zijn.

Onze nooddienst is permanent op pad om direct bij u te zijn voor dringende reparaties. Als u belt naar 085 106 1579, zorgen wij ervoor dat er snel een monteur bij u langskomt voor uw stroomproblemen. U bent verzekerd van een snelle herstelling van de stroomvoorzieningen in huis.

Veel gestelde vragen

Hoe lang houdt een koelkast de kou vast zonder stroom?

De meeste koelkasten houden hun kou zo'n 12 tot 24 uur vast, maar dit kan per koelkast verschillen. Houd de koelkast zo koud mogelijk door het openen tot een minimum te beperken.

Blijft de inhoud van een vriezer nog voldoende bevroren bij stroomonderbreking?

In een vriezer die niet is aangesloten op elektriciteit, blijven diepgevroren producten ongeveer 24 uur bevroren. Houd de vriezer gesloten om zo weinig mogelijk kou te verliezen.

Wat kan ik zelf doen als de stroom uitvalt in mijn huis?

Wanneer er een stroomstoring is, is het aan te raden om eerst een stekkerproef te doen. Vergeet niet om te controleren of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan worden gezet en of uw buren nog stroom hebben.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!