Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Over elektriciteitskeuringen

Een goed stroomnetwerk is van cruciaal belang in moderne woningen. Bijna niemand kan zich nog voorstellen hoe het zou zijn om zonder elektriciteit te leven, van koelkasten tot beeldschermen. De werking en efficiëntie van de achterliggende installaties is dus van cruciaal belang.

Een ononderbroken elektriciteitsvoorziening vereist nauwkeurig onderhoud en regelmatige controles. Het startpunt voor onderhoud en controle zijn elektriciteitskeuringen. De professionele elektriciens van FB Services hebben de vaardigheid om uw elektrische installaties door te lichten en te beoordelen.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Door regelmatig te laten controleren of uw elektrische installaties goed functioneren, verkleint u het risico op brand en andere elektrische gevaren die kunnen optreden. Inspecties helpen bij het verkleinen van het risico op brand en andere elektrische gevaren. De keuring van de elektra in Tilburg is van groot belang voor uw veiligheid; dit mag niet worden genegeerd.

Het komt vaak voor dat keuringen van elektrische installaties aangevraagd worden bij een verhuizing. Zeker bij wat oudere woningen wil de (ver)koper vaak zeker weten dat de elektra in de woning op orde is. Een deskundige elektricien kan deze kwestie onderzoeken.

Echter zijn het niet enkel woningen die soms een keuring nodig hebben voor elektrische installaties. De keuringen van zakelijke installaties zijn van enorme waarde. Bedrijven zijn gebonden aan een strikte set voorschriften waar regelmatig op wordt toegezien.

Soorten keuringen

Gewoonlijk zijn er twee verschillende soorten keuringen; dit zijn de NEN- en SCOPE-keuringen. Er zijn meerdere keuringen mogelijk; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn opgedeeld in diverse inspecties. Gewoonlijk wordt een nummer gebruikt als indicatie van het onderwerp van de keuring.

Schakel FB Services in voor uw elektriciteitskeuring

Verlangt uw woning of bedrijfspand naar een keuring? Voor betrouwbare en deskundige keuringen van uw elektrische installaties kunt u terecht bij de elektriciens van FB Services. Laat ons u helpen met het keuren en upgraden van uw elektrische installaties.

Als u ons wilt bereiken, bel dan naar 085 106 1579 voor assistentie. Eveneens kunt u een bericht invoeren in het contactformulier op de website. Een medewerker staat gereed om zo snel mogelijk te reageren op uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!