Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Laadpaal installeren Tilburg

Rijdt u elektrisch maar bent u het beu om te zoeken naar een beschikbare laadpaal in de buurt? Vind nooit meer een laadpaal zoeken met uw eigen laadpaal in Tilburg; klaar voor gebruik wanneer u het nodig heeft. Als u uw eigen laadpaal installeert in Tilburg, hoeft u nooit meer op zoek te gaan of te wachten.

Kies voor FB Services in Tilburg als uw betrouwbare partner op het gebied van verduurzaming. Onze elektriciens zijn deskundig in het uitvoeren van elektrische installaties in huis en kunnen u begeleiden bij het installeren van uw eigen wallbox aan huis. Voor vragen of informatie, bel naar 085 106 1579 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Laadpaal installateur Tilburg

Bent u op zoek naar een professionele laadpaal installateur in Tilburg? Wij zijn uw betrouwbare partner. Indien u wilt dat uw persoonlijke wallbox in Tilburg geïnstalleerd wordt, dan zijn onze installateurs van FB Services de juiste keuze. Of het gaat om een laadpaal met laag of hoog vermogen, FB Services regelt alles voor u.

Onze deskundige laadpaal installateurs zijn bedreven in het installeren van diverse typen laadpalen. Geef ons gewoon uw wensen door en onze monteurs zullen onmiddellijk aan het werk gaan. Met zowel de aanschaf als de montage en alles daar tussenin, kunt u vertrouwen op FB Services.

Particuliere laadpaal Tilburg

Als particulier heeft u een ruime keuze als het gaat om de aanschaf van een laadpaal in Tilburg. Beschikbaar zijn een verscheidenheid aan merken en soorten met verschillende vermogens en laadtijden om uit te kiezen. U heeft de keuze tussen een laadpaal zonder krachtstroom of een laadpaal waar twee elektrische auto's kunnen laden.

Wilt u meer informatie over de juiste laadpaal voor uw oplaadbehoeften? Onze installateurs denken met u mee en adviseren u graag. Laat ons team u begeleiden bij het selecteren van de juiste laadpaal die past bij uw behoeften. Aarzel niet om ons te benaderen voor een gesprek over de opties via 085 106 1579.

De pluspunten van het installeren van een eigen laadpaal

Er zijn verschillende bronnen beschikbaar die ingaan op zowel de voordelen als de nadelen van het hebben van uw eigen laadpaal, inclusief de kosten. Een eigen laadpaal biedt voldoende voordelen om het tot een waardevolle investering te maken.

Zo heeft u altijd een beschikbare laadpaal voor uw auto en komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan. Een eigen laadpaal kan veel voordeliger zijn qua kosten per kWh dan het gebruik van een openbare laadpaal. Het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen kan op den duur aanzienlijk schelen in de kosten.

Er zijn nog meer voordelen aan een eigen laadpaal bij u thuis. Een privé laadstation, mits u de juiste beslissingen neemt, kan de accu in veel gevallen beter beschermen dan een openbaar laadpunt. Als laatste is een wallbox laadpaal bovendien tot wel 25% efficiënter op het vlak van laadverlies, wat op jaarbasis ook flink kan schelen in kosten.

Merken van laadpalen geschikt voor thuisgebruik

Buiten de keuzemogelijkheden qua vermogen en prestaties zijn er ook meerdere merken beschikbaar. Ieder merk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en een individuele prijs-kwaliteit balans.

Het wordt aangeraden om te kiezen voor een A-merk en niet voor een imitatievariant te gaan. Er zijn vijf vooraanstaande merken die duidelijk de leiding hebben als het gaat om laadpalen. Bij het maken van uw keuze, raden wij u aan om Wallbox, EV box, Newmotion, Alfen en Webasto te overwegen.

Zakelijke laadpaal Tilburg

Het laten installeren van een laadpaal is niet alleen interessant voor particulieren, maar ook voor zakelijke auto's. Het hebben van een laadpaal op de parkeerplaats voor zowel de voertuigen van uw medewerkers als bedrijfswagens kan van onschatbare waarde zijn. Van keuzes maken tot installatie, FB Services ondersteunt u bij elke stap.

Heeft u een deskundige installateur van laadpalen in Tilburg nodig om uw zakelijke laadstation te plaatsen? U kunt ons telefonisch bereiken via 085 106 1579 voor een afspraak. Vergeet niet dat je op een simpele manier een offerte kunt aanvragen via het contactformulier op de website.

Laadpaal met stekker in auto

Aanpassingen in huis voor laadpaal

Niet elke laadpaal vereist krachtstroom, maar het komt wel vaak voor bij de meeste laadpalen. Als u een laadpaal zoekt met een hoog vermogen en daardoor snel wilt opladen, is dit voor u de juiste keuze. Wanneer u een eigen laadpaal wilt laten monteren, kan het aanleggen van krachtstroom een slimme beslissing zijn.

Wanneer het aankomt op aanpassingen in huis, zoals het regelen van krachtstroom, kunnen wij u hierbij volledig ondersteunen. Onze vakbekwame elektriciens weten alles over groepenkasten in Tilburg. Als u ons inschakelt voor het installeren van een laadpaal aan huis, hoeft u zich geen zorgen te maken; wij ontzorgen u volledig.

Service en onderhoud aan uw laadpaal

Als u al een laadpaal aan huis heeft en onderhoud nodig heeft, staan wij voor u klaar om u te helpen. De monteurs van FB Services staan klaar voor het leveren van de beste service aan uw laadpaal in Tilburg. Voor een snelle en efficiënte oplossing bij storingen en problemen aan uw laadpaal is onze storingsdienst de juiste keuze.

Veel gestelde vragen

Zijn er subsidiemogelijkheden voor het plaatsen van een laadpaal in Tilburg?

Helaas zijn er geen landelijke subsidies beschikbaar voor het installeren van laadpalen. Wanneer u als particulier wilt weten wat er mogelijk is voor uw situatie, is het verstandig om hierover navraag te doen bij de gemeente.

Bent u benieuwd naar de prijs van het plaatsen van een laadpaal in Tilburg?

De tarieven kunnen behoorlijk variëren. Wilt u graag een helder beeld van wat het gaat kosten in uw situatie? Vraag dan een offerte aan bij ons.

Denk je eraan om zelf een laadpaal te plaatsen?

Zelf een laadpaal installeren is mogelijk, maar het brengt altijd risico's met zich mee vanwege het werken met elektra. We raden dit sterk af voor wie niet voldoende kennis en ervaring heeft.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor laadpaal installeren aan huis?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter