Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Tilburg

Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Als je je woning wilt verduurzamen, kun je kiezen uit diverse opties. Een elektricien kan je begeleiden bij het installeren van veel van deze opties. Er zijn mogelijkheden om een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting te laten plaatsen. Voor het installeren van deze verduurzamingsopties is het soms noodzakelijk om aanpassingen te doen aan de groepenkast.

Als je bepaalde onderdelen in je huis verduurzaamt, kun je ook geld besparen. Het installeren van een elektrische kookplaat in plaats van een gasfornuis zorgt voor besparingen op de energierekening. Het rendement van een inductiekookplaat varieert tussen de 80% en 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Op een gasfornuis gaat er veel gas verloren.

Aanpassingen nodig?

Heeft de groepenkast aanpassingen nodig of is het plaatsen van krachtstroom vereist? FB Services biedt ondersteuning en geeft deskundig advies over de beste keuzes voor uw situatie. Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op via 085 106 1579 voor al uw vragen.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!