Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Tilburg Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Tilburg

Waarom rookmelder plaatsen?

Volgens de Brandweer kunnen rookmelders de levens van mensen redden. Zodra het alarm van de rookmelder klinkt, moet u binnen drie minuten vluchten. Rookmelders zijn verplicht op elke verdieping in huis. Ze gaan gemiddeld tien jaar mee.

Door het installeren van rookmelders kun je daadwerkelijk mensenlevens redden als er brand is. Je kunt de meeste rookmelders zelf eenvoudig plaatsen met behulp van de handige plakstrips die aan de melders zijn bevestigd. Er bestaan verschillende types en prijscategorieën voor rookmelders. Welke variant je ook selecteert, ga altijd voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Indien u slaapt, uw zintuig voor geur is uitgeschakeld, waardoor u geen rook kunt detecteren?
  • Indien u slaapt, is uw reukorgaan niet actief en kunt u geen rookgeur opmerken?
  • Moet ik sinds 1 juli 2022 rookmelders op elke verdieping in huis plaatsen?

FB Services: uw ervaren elektricien in Tilburg

De beste plek voor een rookmelder

Het is essentieel om rookmelders op te hangen in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt als vluchtroutes bij brand. Het is nog beter om te opteren voor rookmelders die met elkaar in verbinding staan en om ze ook op te hangen in de buurt van de keuken en in de slaapkamers. Indien je een open haard of kachel in de woonkamer hebt en je vaak je e-bike of accu oplaadt in de garage aan huis, zorg dan voor een goed functionerende rookmelder die je tijdig waarschuwt bij mogelijke problemen.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een melding zonder dat er rook of brand aanwezig is? Als de rookmelder onjuist afgaat, is er wellicht onderhoud nodig. Check of de batterij mogelijk moet worden vervangen en reinig de rookmelder met behulp van een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Tilburg

Als u wilt dat de rookmelders in uw huis op de juiste manier worden geplaatst, kunt u FB Services inschakelen. Heeft u behoefte aan professionele hulp bij het plaatsen van de rookmelders? [Bedrijfsnaam] helpt u graag. U kunt contact met ons opnemen via 085 106 1579 en uw vragen aan ons stellen.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!