Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond
Een duurzamer huis met eenvoudige aanpassingen Redactie, 13 april 2024
FB Services: de ervaren elektricien voor Tilburg en omliggende gebieden!

Er zijn talloze opties om uw huis duurzamer te maken, zowel met grote als kleine aanpassingen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel opties waar de elektricien u mee kan assisteren. Denkt u er eens over om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten installeren.

Wat moet u weten over elektrisch koken in uw huis?

Is uw verlichting verouderd of gaat u uw huis renoveren?Dit is het moment om de verlichting in uw huis duurzamer te maken. Upgrade uw verlichting naar duurzame Led-verlichting in uw hele huis.

Met behulp van Led-verlichting kunt u het energieverbruik van uw huis aanzienlijk verminderen in vergelijking met gewone gloeilampen. Dit betekent dat u kunt besparen op uw energierekening, wat uiteraard positief is voor iedereen. Daarnaast gaan Led-lampen veel langer mee dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Welke aanpassingen kunt u doen om uw huis te verduurzamen met elektrisch koken?

Om elektrisch te koken in elk huis mogelijk te maken, moeten er soms wat aanpassingen worden doorgevoerd. Zoals de meterkast of de toevoer van stroom bijvoorbeeld. Voor het gebruik van de kookplaat moet de meterkast voldoende stroom kunnen genereren.

Als u dit niet doet, kan het zijn dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is waardoor de stroom uitvalt. Het is verstandig om een elektricien in te schakelen om dit voor u te regelen en zodoende dergelijke problemen te voorkomen. Bij het koken op gas gaat er wel elektriciteit verloren, terwijl dit bij het koken met elektriciteit niet het geval is.

Zonnepanelen plaatsen voor een duurzaam huis

Voor een duurzamer huis kunt u overwegen om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Als u op zoek bent naar duurzame aanpassingen voor uw huis, dan zijn een elektrische kookplaat en Led-verlichting goede opties. Voordat u zonnepanelen op het dak laat plaatsen, is het belangrijk om te controleren of uw dak in goede staat verkeert.

Gemiddeld genomen heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken, maar dit aantal kan variëren afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Na ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de kosten van de zonnepanelen terugverdiend. U moet er ook aan denken dat de panelen onderhoud vereisen voor het zo optimaal mogelijk opvangen van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!