Direct een elektricien nodig in Tilburg? Bel 085 106 1579 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Helmond
Stroomstoring wat nu Redactie, 9 januari 2024
FB Services: uw elektricien in Tilburg en omgeving!

U bent net lekker aan het koken en opeens valt alle stroom uit. Wanneer u bezig bent met klussen in huis en ineens is er geen stroom meer, kan dat erg hinderlijk zijn. Op het moment dat er een stroomstoring plaatsvindt, is dat nooit fijn en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben.

Tips om een stroomstoring te verhelpen

Zodra er sprake is van een stroomstoring, kunt u het beste beginnen met het uitvoeren van de stekkerproef. Als u wilt nagaan of een apparaat of elektrische aansluiting defect is, kunt u eenvoudig de stekkerproef uitvoeren. De tijd die u kwijt bent met het uitvoeren van de stekkerproef is gemiddeld 10 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van de grootte van uw woning en het aantal elektrische apparaten.

Indien u niet zeker bent van uw eigen vaardigheden, is het aan te raden om de hulp van een elektricien in te roepen. Belangrijk om te weten is dat de kosten van een elektricien hoog kunnen zijn bij een defect apparaat. Dit komt doordat de elektricien toch is langs geweest en kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen oplossen.

Ontdek welk apparaat de stroomstoring veroorzaakt

Zet alle groepen in de meterkast uit of haal de zekeringen van de groepen. Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten in de volledige woning. Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast in.

Pak een stekker en stop deze één voor één in het stopcontact en zet ze één voor één aan. Wacht totdat het apparaat volledig aan is voordat u verder gaat naar het volgende apparaat. Als de stroom uitvalt bij het aanzetten van een bepaald apparaat, is dat apparaat de veroorzaker.

Indien het probleem niet ontstaat door de apparaten, bevindt de fout zich in de installatie. In zo'n geval kunt u het beste een erkende elektricien raadplegen om het probleem voor u op te lossen. Begin er niet zelf aan aangezien het werken met elektriciteit risico's met zich meebrengt.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1579

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!